Open inschrijving workshops en trainingen Leden Werven en binden in 2023 en 2024

In 2023 en 2024 zijn er weer workshops georganiseerd door Huis van de Kunsten en de Stichting Klankkleur.

Slim de boer op voor nieuwe leden

Het was een inspirerende avonden op 31 mei en 8 juni toen de workshop 'Samen Slim Deelnemers Werven', aangeboden door het Huis voor de Kunsten en Stichting Klankkleur, van start ging. De methodiek, ontwikkeld door het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) aangevuld met processen beschreven in de expedities van het NOV, is een ware eyeopener voor verenigingen die worstelen met ledenwerving.

Lees meer »

Open Inschrijving Workshops Leden en vrijwilligers werven én binden nov23-apr24

De workshop laat je ervaren hoe het proces van leden en vrijwilligers werven en binden verloopt. Je krijgt inzicht in de reis die leden en vrijwilligers door jouw vereniging of organisatie maken. Je hoort van anderen hoe zij hun reis door hun vereniging hebben gemaakt en wat er nodig is om nieuwe leden en vrijwilligers aan die reis te laten beginnen. We bespreken de verschillende niveaus van betrokkenheid, geven handvatten om inzicht te krijgen in wat leden of vrijwilligers bindt aan jouw vereniging of organisatie en geven tips over hoe je meer betrokkenheid bij je leden en vrijwilligers kunt creëren. 

Lees meer »

Op alle offertes, aanbiedingen, werkzaamheden, overeenkomsten en leveringen van diensten door of namens Doen is Ervaren zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.